Hazar İlkokulu

Vizyon: Elazığ ili Maden İlçesinde eğitim ve öğretim alanında çağın şartlarına ayak uydurabilmiş, eğitimde kaliteyi yakalamış ve okul çağındaki her bireyin eğitim görmek istediği model okul olmaktır. İLKELER 1. Aileyi eğitimin bir parçası sayarız. 2. Eğitimde fırsat eşitliğine inanırız. 3. Teknolojiyi amaç değil araç sayarız. DEĞERLERİMİZ 1. Köklü bir geçmişe sahibiz. 2. İnsanları suçlamaz süreçleri sorgularız. 3. Çalışanları tanır, yeteneklerini geliştirir, fikirlerine değer verir, yeni fikir üretimini destekleriz. 4. Demokratik bir yönetim ve eğitim anlayışını benimseriz. 5. Yenilikleri destekler, bireysel yenilikçiliğe değer veririz. 6. İnisiyatif kullanmaktan çekinmeyiz. 7. Başarının takım çalışması ile elde edilebileceğine inanırız. 8. Kaliteli bir eğitim için uygun iletişim yöntem ve tekniklerini kullanırız. 9. Eğitimin sevgi ve hoşgörü ortamında verileceğine inanırız. Sürekli sorgulayan ve öğrenen okul olmayı amaçlarız.

Misyon: Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak için ortam yaratmak, bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine yönelik fırsat tanımak, çağın şartlarına ayak uydurarak haklarını bilen, başkalarının haklarına saygılı ve ilgili olan maddi ve manevi değerlerle dolu, fikirde, düşüncede ve inançta hür, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı bir Türk gençliği yetiştirmektir.

Başarılar:

Isınma: MERKEZİ SİSTEM KALORİFER